fbpx
  • Чорний Андрій
  • 19 Тра, 2024
  • 0 Коментарі

Соціалізація під час освітнього процесу в дистанційній школі “Джерело”

Соціалізація в дистанційному освітньому процесі в “Джерело”.

Джерельна атмосфера розвитку й різноманітних можливостей для наших учнів – для нас дуже важливі. Тому ми активно застосовуємо різноманітні новітні інструменти й можливості живого спілкування та освітньої комунікації.

Способи соціалізації в дистанційному освітньому процесі в «Джерело» різноманітні:

✅ Онлайн-уроки.

Заняття в режимі реального часу щотижня з усіма вчителями та з кожного предмету впродовж навчального року.

✅ Мотивуючі та пізнавальні онлайн заходи, які впродовж навчального року організовує школа з різних предметів/наук для всебічного розвитку учнів (шкільні конкурси, предметні олімпіади й квести та ін.).

✅ Тематичні онлайн вебінари додатково – пізнавальні та мотивуючі вебінари від вчителів, запрошених цікавих гостей для учнів, які захоплюються предметом.

✅ Традиційні тематичні онлайн зустрічі куратора з учнями класу. 

На цих зустрічах учні мають можливість разом поспілкуватися «в своєму гурті» з питань, що їх цікавлять, а куратор готує цікаві й актуальні теми, пов’язані зі всебічним розвитком дитини.

✅ Екскурсії з рідним вчителем або куратором класу. 

Діти залюбки при можливості відвідують спільно музеї, виставки, форуми.

✅ Урочисті онлайн та очні заходи школи: 

впродовж навчального року від Дня знань 1 вересня й по Випускні вечори для любих випускників.

✅ Онлайн курс «Ораторська майстерність та мистецтво спілкування» – можливість спеціалізованої системної роботи з фахівцем школи за потреби.

✅ Чати на навчальному сайті школи – це внутрішні письмові месенджери учня: з класом, з кожним вчителем, з куратором класу.

Всі ці заходи спрямовані на те, щоби створити умови, в яких дитина захопиться певним освітнім напрямом або почне цікавитися певною наукою.