fbpx
or IPO5JxEwcbU jpg
  • Лисов Ярослав
  • 16 Чер, 2022
  • 0 Коментарі

Запрошуємо до Джерельної Родини у новому 2022-2023 навчальному році

Шановні друзі! Запрошуємо до Джерельної Родини у новому 2022-2023 навчальному році!

Продовжуємо інформаційний цикл від фундатора «Джерела» Олени Кузьменко

«Про безпечність та результативність освітнього процесу для дитини в «Джерелі»

Джерельна команда готує багато нових та додаткових можливостей для наших учнів у новому навчальному році! Адже постійний розвиток та надання нових можливостей для дітей — наше кредо.

Про плани на наступний навчальний рік ми будемо влітку відповідально вас інформувати на сайті школи https://cdo.org.ua/ та на сторінках школи у соцмережах.

В складних умовах війни для нас з вами визначальними факторами є безпечність та результативність освітнього процесу для дитини ????

«Коли ще в далекому 2014 році я розробляла методику саме високотехнологічної дистанційної шкільної освіти та створювала організаційну модель спеціалізованої дистанційної школи, то головною метою для мене на той час було — надати українській дитині право вибору.

Тобто, можливість обрати ту форму освіти, яка індивідуально підходить конкретній дитині. Тому що я усвідомлювала, що традиційний формат денного навчання підходить далеко не всім сучасним діткам.

Отже, в нашій школі кожний учень з 1 вересня бачить фіксований тижневий Розклад онлайн консультацій з кожним вчителем-предметником на весь навчальний рік.

Таким чином, у разі незрозумілих питань❓, труднощів з виконанням завдань (або з причини бажання більше дізнатися з улюбленого предмету) — жодна дитина не хвилюється та отримує відповіді, роз’яснення, підтримку від рідних вчителів на щотижневих онлайн консультаціях.

Тому що має можливість кожного тижня спілкуватися, бачити, чути онлайн всіх своїх вчителів.

☝️ Ще слід наголосити, що в кожному класі є класний куратор-тьютор, який несе вкрай важливу комунікативну функцію як з учнями індивідуально, так і з класом, як спільнотою, в цілому.

Вже впродовж восьми років методика успішно втілюється та постійно розвивається нашим досвідченим колективом — завдяки підходу поєднання синхронного та асинхронного навчання в нашому закладі.

Отже, ми з вами, шановні родини, не сплутаємо методику денного закладу, який в умовах війни вимушено використовує можливі інструменти/елементи дистанційного навчання з методикою дистанційної школи (як спеціалізованого високотехнологічного закладу).

Адже термін «дистанційно» — занадто широкий, і для багатьох родин складно зрозуміти ці відмінності.

Впевнена, що тільки досвід дає можливість зрозуміти різницю та усвідомити, яка методика найкраще підходить саме вашій дитині (денної чи дистанційної школи)»

В межах текстових публікацій описати величезний унікальний механізм роботи нашого дистанційного закладу (на підставі накопиченого багаторічного досвіду) є обмежено можливим. Саме тому, шановні родини (які цікавляться або планують вступ до нашого закладу — Джерела знань та навичок), пропонуємо вам в першій половині червня відправляти питання ⬇️

на електронну пошту

dist.educ1@gmail.com

приватними повідомленнями у соц.мережах на сторінці Джерела

❗️При написання листа обов’язково вкажіть ТЕМУ: Питання про школу та навчання

Всі ваші питання будуть систематизовані та в червні дирекція підготує грунтовний онлайн-вебінар, щоб допомогти вам, і щоб кожний отримав відповідь.

Бажаємо всім нам Перемоги та Миру!

З повагою, фундатор «Джерела» Олена Кузьменко