fbpx
lider year
  • Чорний Андрій
  • 17 Лип, 2019
  • 0 Коментарі

«Центр дистанційної освіти «ДЖЕРЕЛО» – ЛІДЕР РОКУ 2018!

(за основним видом діяльності «загальна середня освіта» серед приватних закладів в Україні)

Нагорода Національного бізнес-рейтингу {1} – якісний індикатор діяльності підприємства: запорука професійного розвитку, надійного партнерства, довіри споживачів, лідерського мистецтва ефективного використання ресурсів для позитивних змін та досягнення нових цілей.

Всією «Джерельною Родиною» дякуємо оргкомітету Національного рейтингу за визнання нашої відданості улюбленій справі, популяризацію засад чесності, прозорості та конкурентності у сфері загальної середньої освіти в Україні!

Статус Лідера – відповідальний символ надійності і довіри. Це означає планомірно реалізовувати власну стратегію, виконувати зобов’язання перед партнерами, державою і суспільством, розвивати проекти, які стають пріоритетними за рівнем комфорту в своєму класі.

Для нашого навчального закладу зазначена нагорода – насамперед визнання конкретних досягнень, що надає додаткової наснаги, стимулу та мотивації нашому колективу в подальшому розвитку.

Для кожного нашого працівника присвоєння статусу лідера галузі є гордістю. Ми пишаємось, що працюємо у такій команді. Це надихає нас на старанну працю та закликає й надалі активно практично впроваджувати інновації в шкільній дистанційній освіті заради українських дітей!

{1} – Національний бізнес-рейтинг демонструє об’єктивний галузевий рівень успішності та стабільності підприємств України серед аналогічних за розміром, видом економічної діяльності, географією роботи.

З повагою, школа «ЦДО «ДЖЕРЕЛО»