fbpx
or cK9L8oKcJVo jpg
  • Лисов Ярослав
  • 28 Січ, 2020
  • 0 Коментарі

Звернення директора школи

Шановні Родини! ????

Як людина, яка відкрила з нуля і ввела в роботу перші дистанційні школи в Україні, стверджую, що на сьогодні ринок дистанційної освіти в стані активного формування. До того ж, у зв’язку із епідемічною ситуацією в країні у цьому році, актуальність дистанційної форми навчання набрала обертів, й багато хто перетворив, на превеликий жаль, навчальний процес за дистанційною формою навчання виключно в неприховану комерцію.

Разом з тим, наша Джерельна команда продовжує активно розвивати всі складові дистанційної школи з точки зору, власне, школи як закладу освіти (педагогічна, методична, технологічна, наукова та ін. складові), а не точки зору пріоритету комерційно-конкурентного інтересу.

Наші зусилля у сфері дистанційної освіти також отримали незалежну оцінку експертів у вигляді зайняття перших місць упродовж останніх років на Всеукраїнських конкурсах серед приватних навчальних закладів. Секрет високої оцінки полягає в тому, що в роботі ми обрали щирий чистий шлях, за який вдячні кожній нашій Джерельній Родині!

Втім, досягнення усієї Джерельної Родини не могли бути залишені без уваги на ринку надання послуг в сфері дистанційної освіти конкуруючими компаніями. Й досі продовжується розповсюдження неправдивої інформації в соціальних мережах, зокрема в окремих групах та на сторінках Facebook, людьми, які не мають жодного відношення до дистанційної школи «Джерело» (ні є членами нашого колективу та/або клієнтами нашої школи). При цьому йде паралельно, начебто випадково, прихована реклама дистанційної освіти інших закладів, що принципово обурює всіх академічно добросовісних учасників освітнього процесу та наш великий досвідчений колектив, зокрема.

Тому інформуємо Вас, що Джерельна команда  буде продовжувати боротися з проявами недоброякісної конкуренції засобами правового характеру, та й далі вдосконалювати якість надання освітніх послуг!

З повагою, Кузьменко Олена, фундатор та директор приватного закладу «Центр дистанційної освіти «Джерело», в якому навчаються українські діти з усіх регіонів України та більше 50-ти країн світу, канд.юрид.наук, доцент