fbpx
or hh9mMLN7yqi jpg
  • Лисов Ярослав
  • 28 Січ, 2021
  • 0 Коментарі

Унікальність навчальної платформи

Отже, головна сторінка предметів.

Тут, як на палітрі, зображені усі-усі предмети. Кожен з них має свій колір, щоб знайти необхідний курс було максимально легко візуально.

Одразу ділимося фішками платформи «Джерело», яких немає в інших шкіл.

Що ж ми придумали для вас❓

???? Сторінка “На сьогодні”.

Тут з великого списку предметів виокремлені лише ті, які вам знадобляться сьогодні. Зручно? Отож! ????

???? Сторінка “Треба підтягнути”.

Ми всі не роботи, а тому можемо помилятися та інколи отримати погані оцінки. Проте необхідно завжди тримати руку на пульсі, щоб їх кількість не була надто великою — у цьому вам допоможе наша друга особливість.

❗️ У цьому розділі висвічуються не пройдені уроки, або уроки, за які система поставила 1. Якщо ж вчитель оцінив якусь роботу, її у цьому переліку не буде.

???? Опція “Тільки обов’язкові”.

Щоб орієнтуватися у предметах та виділяти термінові завдання на “зараз” було ще легше, ми додали фільтрацію по предметах на сторінці “Треба підтягнути”. Тепер, завдяки одному клікові, ви побачите найпріоритетніші завдання. ????

????‍♀️ Йдемо далі.

Як користуватися нашою освітньою платформою на практиці?

✔Спочатку кожному учневі необхідно прочитати лекцію і зрозуміти матеріал. Для цього натискаємо на іконку із зображенням відкритої книги. ????

Лекції супроводжуються не тільки письмовим матеріалом, а й пізнавальними відео з роз’ясненнями вчителя — все знаходиться в одному місці. ????

✔Після того, як ми вивчили матеріал, настав час склададти тест для перевірки знань. Натискаємо на віконце «Розв’язуємо» в правому кутку сторінки, не виходячи при цьому з лекції.

В тестах зібрані класичні питання і завдання на відповідність. ????

✔Готово! Після завершення тесту ви одразу побачите свою оцінку та результати. ????

Деякі тести можна проходити за допомогою кількох спроб. Є уроки, які містять письмові завдання. Їх, як і тести, можна побачити в картці предмету.

На відео від імені учня ми пройшли повний процес підготовки до предмету і виконання домашнього завдання.

Сподіваємося, що вам все було зрозуміло!

➕ Справжній комфорт, як і всі важливі речі, завжди ховається в деталях. Впевнені, ви знаєте, наскільки важливо не відволікатися під час навчання.

Щоб ніщо не заважало опановувати нові знання, ми додали опцію «розширювання» сторінки на платформі “Джерело”. ????

Що це означає, ми показали на відео. Коли ви відкриєте сторінку будь-якого курсу, то зможете за допомогою двох кліків прибрати бокові меню. Так ніщо не завадить вашій концентрації на навчальному матеріалі!

Ми знаємо, що платформа ще знаходиться в процесі розвитку і нам є над чим працювати. Адже це наша особиста унікальна розробка, яка створювалася не один рік. З кожним днем ми виправляємо недоліки і покращуємо роботу, аби дивувати вас і забезпечувати найзручніший навчальний процес.

Вдячні кожній Джерельній родині за підтримку та конструктивні поради в нашому спільному інноваційному розвитку, адже творити продукт (а не копіювати)  – набагато складніше в сучасних умовах. Разом ми отримаємо чудовий результат, а саме новітню якісну навчальну платформу на довгі роки! А удосконаленню – ніколи немає кінця ????

Чекаємо з нетерпінням ваших відгуків!

Нагадуємо, що ви можете завжди поставити нам питання в особистих повідомленнях чи коментарях ✍️

#навчальна_платформа #дистанційна_освіта #дистанційна_школа #джерело