fbpx
Двоє людей, Олена Кузьменко та ще одна людина, тримають табличку з написом анкрот о арессивному в Укра
  • Чорний Андрій
  • 08 Сер, 2023
  • 0 Коментарі

Методика дистанційної шкільної освіти, яку розробила та вперше в Україні впровадила фундатор «Джерела» Олена Кузьменко

🤓 Методика дистанційної шкільної освіти, яку розробила та вперше в Україні впровадила фундатор «Джерела» Олена Кузьменко, і завдяки якій десятки тисяч українських дітей впродовж 8 років здобули середню освіту незалежно від місця їх перебування або життєвих обставин, — суттєво відрізняється від методики роботи денної школи.

Методика «Джерела» дає можливість дитині навчатися у власному темпі завдяки новітнім технологіям в єдиному місці — на авторській навчальній платформі, де все зручно, прозоро й логічно для всіх учасників освітнього процесу 📖
Заходите на платформу «Джерела» і потрапляєте у справжню школу, де вирує сучасний інтерактивний світ знань та освітньої комунікації. На сайті школи вже викладено всі інтерактивні уроки та різноманітні завдання на весь навчальний рік.

Там і тижневі розклади уроків в кожному класі, розклади онлайн роботи з усіма вчителями, години зустрічей з куратором та класом. Письмові чати слугують як шкільні месенджери, якщо потрібно оперативно обмінятися інформацією з вчителем, куратором або однокласником, класом 📱

Онлайн кабінет одразу на шкільному сайті. Впродовж навчального року у вас є можливість системно щотижня працювати з усіма вчителями-предметниками, зокрема отримувати відповіді на питання, розв’язувати @задачі, консультуватися з предмету та ін. Якщо не задоволений результатом та бажаєш довчити й перескласти, ми підтримуємо ваш намір зростати. І тому передбачили для вас можливість отримати другу спробу, тобто довчити та перескласти.
Якщо відстаєш від розкладу — ми маємо для тебе нагадування в індикаторі електронного щоденника.
До речі, продатований індикатор електронного щоденника дозволяє системно аналізувати динаміку досягнень під час вивчення кожного предмету. Якщо ж щось підзабувся, то хвилюватися не потрібно. Адже можливо спокійно повернутися в навчальному контенті до будь-якого уроку або теми та повторити, закріпити навчальний матеріал.

До зустрічі в «Джерело» 😊