fbpx
  • Чорний Андрій
  • 12 Вер, 2023
  • 0 Коментарі

Матеріально-технічне забезпечення Джерело

Матеріально-технічне забезпечення

ТОВ «Центр дистанційної освіти «ДЖЕРЕЛО»

 

Адреса орендованого приміщення Найменування власника майна Площа, кв. метрів
Офіс школи:

03134 м. Київ, вул. Симиренка, 12 оф. 101, 102, 104; 201

Релігійна громада Української православної церкви Парафії Казанської Ікони Божої Матері у Святошинському районі міста Києва 100

 

03194 м. Київ, бульв. Кольцова, 15-в, корпус 3,  навчальна аудиторія № 200 ПВНЗ «Європейський Університет» 185
03194 м. Київ, бул. Кольцова,7-Б, навчальна аудиторія № 102 (середня загальноосвітня школа № 281) Територіальна громада міста Києва в особі Київської міської ради 17,10

 

        Власна LMS – ми створили систему навчання, яка задовольняє освітні потреби як учнів, так і батьків/опікунів. Вбудований мессенджер, система поурочного навчального контенту, Батьківський та Учнівський кабінети, щоденник, онлайн кабінет та багато інших інструментів сайту є технологічним фундаментом роботи закладу.

«ЦДО «Джерело» організовує та забезпечує освітній процес в оптимальному поєднанні режимів off-line (асинхронному) та on-line (синхронному) на навчальному сайті. Технологічно в якості єдиної точки доступу учня до навчальних ресурсів та всіх можливостей «ЦДО «Джерело» використовується спеціально створений авторський навчальний сайт https://chat.cdo.org.ua/.

Авторська навчальна платформа дозволяє створити єдиний освітній простір для учнів і вчителів. Використовуючи сайт, вчитель може обмінюватися повідомленнями з учнями в Чатах (спосіб письмової комункації учня з кожним вчителем-предметником та куратором), створювати і перевіряти завдання, публікувати текстові, відео, аудіо матеріали та багато ін.

Авторські віртуальні лабораторії для проведення лабораторних робіт з Фізики та відео лабораторні досліди з Хімії. Дошка інтерактивна для професійної зйомки відео уроків усіма вчителями школи.

Всі педагогічні працівники забезпечені комп`ютерами, мають можливість працювати з оргтехнікою та гаджетами, розробляти завдання різних форм для учнів, знаходити необхідні матеріали в Інтернеті. Все необхідне технічне обладнання та меблі в офісі школи – для стабільної роботи адміністрації та секретаріату закладу.

Електронно-бібліотечний фонд «ЦДО «Джерело» забезпечено електронними підручниками/посібниками, мультимедійними навчальними комплексами та конструкторами, мультимедійними лабораторіями, електронними тренажерами та мультимедійними конструкторами уроків (видавництва «Розумники», «Основа», «Генеза» та ін.), рекомендованими МОН України.

Щорічна підписка на професійну освітню електронну й друковану пресу. Оплата працівникам за рахунок закладу курсів підвищення кваліфікації та заходів професійного зростання. Оплата вчителям за рахунок закладу підписок на актуальні освітні кейси/інструменти з метою професійного зростання та постійного розвитку закладу.

Інформаційний публічний сайт про школу «ЦДО «Джерело» http://cdo.org.ua/

Соціальні публічні сторінки закладу:

у Facebook https://www.facebook.com/cdodgerelo/;

Іnstagram  https://www.instagram.com/cdodzherelo/;

YouTube канал школи https://www.youtube.com/;

Telegram канал школи «Back to School».