fbpx
Золотий лавровий знак символізує відзнаку школи джерело.
  • Чорний Андрій
  • 18 Гру, 2023
  • 0 Коментарі

«Вибір Країни 2023»

Дистанційну школу «Джерело» нагороджено у номінації КРАЩА ДИСТАНЦІЙНА ШКОЛА 2023 РОКУ🥇та відзначено Знаком «Вибір Країни»🏆
Роботу компанії було проаналізовано експертами Аналітичного центру (https://award.com.ua/) за методикою «Споживчих уподобань», яка включає оцінку надійності та ринкових позицій, аналіз показників якості, популярності та репутації серед споживачів.

Ми довго йшли до і тепер отримуємо заслужені відзнаки, цьому успіху передувала велика праця.

Понад 8 років навчаємо дітей в Україні, використовуючи високотехнологічне програмне забезпечення та кваліфікованих спеціалістів. Ми пропагуємо високі вимоги щодо стандартів дистанційного навчання учнів, тому якість освіти отримана у нашій школі вища в порівнянні з традиційними закладами освіти, на основі відгуків як батьків так і дітей. Ми пишаємося своєю командою професіоналів і тим, що співвідношення ціна-якість у нашого бренду – одне з найкращих на ринку].

Завойовувати лояльність клієнтів та утримувати передові позиції у галузі нам допомагають корпоративні принципи, яких дотримується кожен співробітник Центру Дистанційної Освіти Джерело. Вчителі цінують та поважають кожного учня і допомагає розкрити його потенціал 

ВІДЗНАКА «ВИБІР КРАЇНИ» — ЗАСЛУГА І ГОРДІСТЬ ВСІЙ КОМАНДИ

Ми пишаємося не тільки нагородою, але й кожним співробітником, завдяки якому досягли таких високих результатів. Саме згуртована робота колективу є найціннішим активом нашого підприємства. Наші співробітники щодня викладаються на максимум демонструючи відданість справі.

Як і кожне значне досягнення, цей почесний здобуток став можливим не тільки завдяки багаторічній наполегливій роботі нашого досвідченого, прогресивного колективу. Ми завдячуємо кожній Джерельній родині, любим учням та шановним батькам – за спільний шлях, конструктивну взаємодію та прогресивність, що надихає до постійного розвитку й втілення новітніх освітніх ідей для українських дітей.