fbpx
or FKOp9brtdvi jpg
  • Лисов Ярослав
  • 13 Лип, 2023
  • 0 Коментарі

Нове досягнення

Друзі, ділимось нашим новим досягненням

Джерельна родина вдячна Ukrainian Business Award за високу оцінку нашої роботи під час війни у 2022 році (експертний висновок про переможця премії «ЦДО «Джерело»)

Ukrainian Business Award (UBA) — щорічна премія, яка відзначає найуспішніші компанії в 99 видах діяльності на території України.

UBA — це гарантія якості для споживачів та підтвердження довіри для партнерів

Саме тому, передусім, ми дякуємо за довіру кожній з десятків тисяч родин, які за 8 років нашої улюбленої роботи, розділили наш спільний шлях. Шлях, який дозволив тисячам українських дітей, незалежно від обставин та місця перебування, здобути якісну рідну українську освіту та впевнено йти в доросле життя.

День у день ми продовжуємо удосконалювати освітній процес, вчимося разом з нашими любими учнями, шукаємо нові цікаві підходи задля розвитку критичного мислення, а головне, показуємо — дистанційне навчання не «гра один на один» з комп’ютером, це живе онлайн спілкування з вчителями, цікаві інтерактивні завдання, вебінари, майстер класи тощо!

Ми розвіюємо міфи та акцентуємо увагу на тому, що дистанційна освіта — це не шоу з поверхневою «обгорткою», а повсякденна велика системна робота.

Величезне значення для нас мають ті добропорядні й екологічні принципи роботи, котрі допомагають колективу долати труднощі на шляху до очікуваного результату — творити та активно розвивати для українських дітей особливий, цікавий, екологічний та ефективний Джерельний освітній простір, що базується на повазі до особистості дитини та академічній доброчесності!

Дякуємо за довіру