fbpx
or LmyEJwNZE3N jpg
  • Лисов Ярослав
  • 03 Лют, 2021
  • 0 Коментарі

«ВИБІР СПОЖИВАЧА 2020» – НАШЕ СПІЛЬНЕ ДЖЕРЕЛЬНЕ ДОСЯГНЕННЯ!

Ви не уявляєте, наскільки ми вдячні вам всім і кожному окремо, що обираєте саме Нас! ????

???? Дистанційна школа #1 «Джерело» вже 3 рік поспіль отримує нагороду «Вибір Споживача» (2018, 2019 і вже за період 2020 року)!

«Центр дистанційної освіти «Джерело» вчергове серед перших найкращих постачальників товарів та послуг. Експертний аналіз та аналітика за період 2020 року проводилися серед всіх діючих підприємств на території України в розрізі КВЕД 85.31 «Загальна середня освіта».

Номінація показує клієнтам та партнерам, що послуги підприємства є надійними, якісними та пріоритетними для вибору (на основі Реєстру кращих постачальників товарів та послуг в Україні за період 2020 року; окрім аналітики та експертної оцінки кожна організація проходить додаткову перевірку перед присвоєнням статусу з метою відзначення лише добросовісних та кращих організацій).

Як і кожне значне досягнення, цей почесний здобуток став можливим завдяки багаторічній наполегливій роботі нашого колективу, а ще — поступовому багаторічному втіленню інноваційної ідеї, котра знайшла відгук серед наших клієнтів і партнерів. ЩИРО ДЯКУЄМО кожній Джерельній Родині!

Результати блискучого втілення ідеї — завжди на видноті й часто вражають своєю простотою, проте за лаштунками стороннього погляду залишаються роки кропіткої праці й зусиль. Величезне значення для нас мають ті добропорядні й екологічні принципи роботи, котрі допомагають колективу долати труднощі на шляху до очікуваного результату – творити та активно розвивати для українських дітей особливий, цікавий, екологічний та ефективний Джерельний освітній простір, що базується на повазі до особистості дитини та академічній доброчесності!

Задля цього ми постійно розвиваємося і впроваджуємо авторські інноваційні рішення в роботі!

День за днем удосконалюємо освітній процес, вчимося разом з нашими Учнями (аби йти «в ногу» із сучасністю), шукаємо нові цікаві підходи задля розвитку критичного мислення, а головне, показуємо — дистанційне навчання не «гра один на один» з комп’ютером, це живе спілкування з вчителями, це вебінари, майстер класи тощо!

Ми розвіюємо міфи та акцентуємо увагу на тому, що ДО – це не шоу з поверхневою «обгорткою», а повсякденна велика системна робота.

Наші джерелята навчаються #кульно! ????

Стань одним із нас! ????????????????

#школа_джерело #навчайсякульно #вибірроку #джерельна_родина #джерелята #дистанційна_школа #школаномер1