fbpx
vubir spozhivacha 18
  • Чорний Андрій
  • 10 Лип, 2018
  • 0 Коментарі

«ВИБІР СПОЖИВАЧА 2018» – НАШЕ СПІЛЬНЕ ДОСЯГНЕННЯ!

Номінація показує клієнтам та партнерам, що послуги підприємства являються надійними, якісними та пріоритетними для вибору (на основі Реєстру кращих постачальників товарів та послуг в Україні; окрім аналітики та експертної оцінки кожна організація проходить додаткову перевірку перед присвоєнням статусу з метою відзначення лише добросовісних та кращих організацій).

Як і кожне значне досягнення, ця почесна нагорода стала можливою завдяки наполегливій роботі нашого колективу й управлінським якостям керівництва, а ще — втіленням інноваційної ідеї, котра знайшла відгук серед наших клієнтів і партнерів. Уклінно ДЯКУЄМО кожній Джерельній Родині!

Результати блискучого втілення ідеї — завжди на видноті й часто вражають своєю простотою, проте за лаштунками стороннього погляду залишаються роки кропіткої праці й зусиль. Величезне значення для нас мають ті добропорядні й екологічні принципи роботи, котрі допомагають колективу долати труднощі на шляху до очікуваного результату – творити та активно розвивати для українських дітей особливий, цікавий, екологічний та ефективний навчальний простір, що базується на повазі до особистості дитини!

Задля цього ми постійно розвиваємося і впроваджуємо інноваційні рішення в роботі!

Ми пишаємося отриманим званням «ВИБІР СПОЖИВАЧА 2018»!