fbpx
  • Мухінський Олександр
  • 07 Сер, 2024
  • 0 Коментарі

Прогресивні вчителі “Джерела”, вже сьогодні втілюють кращі зарубіжні практики

Навіть у надзвичайно важкі часи, ми, вчителі «Джерела», не стоїмо на місці, а постійно розвиваємося з новою силою, використовуючи всі можливі ресурси для забезпечення якісного навчального процесу для ваших дітей. Наші вчителі долучаються до освітніх програм європейських країн задля надбання нових знань та опрацювання на практиці прогресивних педагогічних підходів та методик навчання. З 2022 року до програми НУШ ми додаємо передовий досвід Ірландії, Великої Британії, Іспанії та інших країн. Ми навчаємо за державною програмою із залученням європейських підходів через soft skills/м’які навички. Наприклад, учні 5,6 та 7 класів на уроках «Здоров’я, безпека та добробут» засвоюють програму саме через систему soft skills. Діти пізнають основи суспільствознавства, психології, соціології, екології та фінансової грамотності через призму дитиноцентричності, пошуку талантів та розвитку особистості, поступово набуваючи необхідних навичок самореалізації та взаємодії із суспільством і навколишнім середовищем.

А до вивчення біології старшокласниками залучено методики європейської системи science, що базуються на системі критичного мислення, аналізу та проєктної діяльності. Наші підходи направлені на глибоке розуміння біології в поєднанні з формуванням життєвих навичок, усвідомленим застосуванням у щоденній практиці отриманих знань.

У нашій школі навчається велика кількість професійних спортсменів, Чемпіонів Європи та Світових турнірів. Для них ми надаємо не лише зручний графік навчання та освіту за програмою, а й спеціальний ексклюзивний метод підготовки preuniversity. Діти не лише засвоюють знання та навички з фізичної культури, але й можуть ознайомитись з базовими науками з галузі професійного спорту (біохімія, фізиологія, біомеханіка, тренерська справа тощо). Також наші учні мають змогу долучатись до пізнавальних конференцій та наукової роботи.
Кожного року ми маємо переможців і призерів різних рівнів Малої академії наук. Учні «Джерела» – активні учасники у секціях “біологія і хімія”, “педагогіка”, “правознавство”, “філологія”, “географія та економіка”. Також наші учні стали півфіналістами та фіналістами таких поважних конкурсів, як “Genius Olympiad 2024”, Міжнародна Економічна олімпіада, Всеукраїнський конкурс молодих юристів, здобули сертифікати “Школи молодих політиків при ВР України» та багато інших відзнак.
З повагою, вартова здоров’я та безпеки, гід у світ живої природи,
вчитель курсів біологія; здоров’я, безпека та добробут, основи здоров’я та фізична культура, керівник МАН школи “Джерело”
Віталіна Вікторівна